Rólunk

Az ELIN.hu Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft-t 2008-ban hoztuk létre. Célunk, hogy szolgáltatásainkkal, fejlesztéseinkkel, szakmai hátterünkkel és iparági tagságainkkal hosszú távon magas színvonalú szolgáltatásokat tudjunk biztosítani Ügyfeleink, Partnereink számára. Ügyfeleink az alap hosting és domain szolgáltatásoktól egészen a komplett infrastruktúra biztosításáig használják nap mint nap szervereinket, tárolóinkat, és hálózati eszközökön futó megoldásainkat. Ügyfeleink között tudunk számos középvállalatot, multinacionális vállalatot, akik a domaintől egészen az infrastruktúra szolgáltatásig igénybe veszik megoldásainkat.

Imádjuk a munkánkat, és szeretünk segíteni, olyan megoldásokat biztosítani Ügyfeleinknek, akik az IT piacot járva álmodoztak korábban a gyorsaságról, és a lehetetlenről.

Szervereink mindegyike egy vagy több processzoros nagy teljesítményű kiszolgáló, amikről képeket, és leírást a Technikai hátterünkben talál, és meggyőződhet arról, hogy megbízható helyen veszi igénybe a szolgáltatást. A szerverek minőségi adatparkokban vannak elhelyezve, és ügyfelünk arra, hogy azok a létesítmények erre tervezett cél épületek legyenek, és ne egy irodaház belső átalakítással.

Rendszergazdai szolgáltatásainkkal akár ISO 27001 igényeknek is megfelelve tudjuk biztosítani Ügyfeleinknek a technikai hátteret. Rendszergazdai tevékenység mellett komplett megoldást is biztosítunk több kis- és középvállalatnak, ahol egyedi igény szerint eszközök, és szoftverek beszerzését, környezetek kialakítását is elvégezzük. Szolgáltatási szerződéseink szerint akár hosszú távú támogatással, valamint kezdeti helyszíni betanítással is biztosítani tudjuk a biztos technikai hátteret vállalatoknak, cégeknek.
 
Több iparági tagsággal rendelkezünk, melyekkel közvetlenül tudunk értékesíteni, vagy egyéb nemzetközi projektekben részt venni, ezzel biztosítva Ügyfeleinknek a kiemelkedő és megbízható lehetőségeket.

 

  • .hu domain regisztrációs joggal rendelkezünk, ami a piac kb. 65%-áról mondható el.
  • Saját szerverparkkal rendelkezünk, ami a hazai piac kb. 50%-áról mondható el.
  • .eu domain regisztrációs joggal rendelkezünk, ami a piac kb. 15%-áról mondható el.
  • Saját IP cím tartománnyal rendelkezünk, ami a szolgáltatók kb. 2%-ára jellemző.

 

Irodánkban, és telephelyünkön szelektíven gyűjtjük a hulladékot, valamint helyezzük el a megfelelő gyűjtőedényekbe, vagy adjuk le a kommunális szolgáltatónál újrahasznosításra.
Vásárolt szervereink kiválasztásánál különös tekintettel odafigyelünk, hogy azok tápegységeinek hatásfoka 90-95% feletti legyen. A kisebb áramfelvétel kisebb környezeti terhelést, és kisebb villanyszámlát is jelent cégünknek, amivel környezettudatosabb, és hatékonyabb működést tudunk biztosítani Ügyfeleink számára.
Számláinkat alapesetben magánszemélyeknek csak elektronikusan továbbítjuk, könyvelőnknek csak elektronikusan adjuk át adatainkat, így irodánk több tízezer oldal kinyomtatását elkerülve évente kb. 1-2 fát óvunk meg papírigényünk csökkentésével.

Cégünk adatai, összes elérhetősége a kapcsolat menüpontban megtalálható. Ha ezen kívül szeretne többet megtudni cégünkről, esetleg szolgáltatásinkról személyesen szeretne beszélgetni, akkor kérjük lépjen kapcsolatba velünk telefonon vagy e-mailben.

HÍVJON MINKET : +36 70 297 4811